Tottelevaisuus

Tottelevaisuuden aloituskurssi

Ryhmät:

su 9.12, 16.12 klo 9-10 (täynnä)
su 13.1, 20.1, 27.1, 3.2 klo 9-10 (täynnä)
su 10.2, 17.2, 24.2, 3.3 klo 9-10 (tilaa, ilmoittaudu tästä)

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla. Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu. Sään salliessa voimme harjoitella myös piha-alueella.
Koiramäärä: max. 3 – 6 koiraa, kaikenikäiset koirakot.
Hinta: 79 € sis. hallimaksun ( 4h kurssi ).

Kouluttaja: Mira Elfving/Outi Meriruoko, Mari Jääskeläinen (ke koiratiimi ry) koirakoulu.oulu@gmail.com
Tottelevaisuuden aloituskurssilla opetellaan peruskäskyjen hallintaa pienryhmässä lisäten vaikeustasoa maltillisesti. Painotamme kontaktiharjoituksia koirakoiden välillä. Käymme lävitse alkeita seuraamiseen, perusasentoon, luoksetuloon, paikallamakaamiseen- ja istumiseen. Hyvä kurssi aloittaa tottelevaisuuden harjoittelu ryhmässä, jatkaa voi harrastusta jatkokursseilla tai muiden lajien aloituskursseilla. Tunnin kesto noin 45min.

Pääsyvaatimus: Ei ole, koira tulee toimimaan ryhmässä. Jos ryhmässä toimiminen on  vanhemmalle koiralle uutta voit kokeilla arjen tottelevaisuutta ensin tai namien toimimista ulkona häiriössä. Sopii myös pennuille/nuorille koirille ensimmäiseksi kurssiksi.
Jatkokurssiksi: Tottelevaisuuden jatkokurssit.

Tottelevaisuuden jatkokurssi

Ryhmät:

su 9.12, 16.12 klo 10-11 (tilaa 2:lle, ilmoittaudu tästä)
su 13.1, 20.1, 27.1, 3.2 klo 10-11 (tilaa, ilmoittaudu tästä)
ti 15.1, 29.1, 12.2, 26.2, 12.3 klo 17-18 (tilaa, ilmoittaudu tästä)

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla. Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu. Sään salliessa voimme harjoitella myös piha-alueella.
Koiramäärä: max. 3 – 5 koiraa, kaikenikäiset koirakot.
Hinta: 89€ sis. hallimaksun ( 5h kurssi ).
Hinta: 79 € sis. hallimaksun ( 4h kurssi ).
Hinta: 39 € sis. hallimaksun ( 2h kurssi ).

Kouluttaja: Outi Meriruoko, koirakoulu.oulu@gmail.com, (ti)Koiratiimi ry kouluttaja Jenni Isoniemi
Tottelevaisuuskurssi koirille, jotka haluavat jatkaa tottelevaisuuden harrastamista. Yleistämme opittuja asioita ja harjoittelemme erilaisten häiriöiden alla. Kurssilla käydään lävitse liikkeitä mm. luoksepäästävyys, paikallamakaaminen, kapulan pitäminen/nouto, seuraaminen, istuen odottaminen, liikkeestä pysähtyminen, kaukokäskyt (alo), luoksetulo ja kutsuhyppy. Pienryhmässä voimme huomioida yksilölliset toiveet kurssin aikana. Jatkokursseja voi käydä oman koiran tarpeen mukaan useita. Harjoituksia helpotetaan ja vaikeutetaan koiran oppimisen mukaan.  Kisatavoitteita ei ole pakko olla.

Pääsyvaatimus: Pienryhmässä harjoittelu jo tuttua meillä tai muualla.
Jatkokurssiksi: Tottelevaisuuden jatkokurssi (uudelleen), Tottelevaisuus jatko 2  ALO.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tottelevaisuus jatko 2 ALO

suunnitteilla..

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla. Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu. Sään salliessa voimme harjoitella myös piha-alueella.
Koiramäärä: max. 4 koiraa, kaikenikäiset koirakot.
Hinta: 59 € sis. hallimaksun.

Kouluttaja: Mira Elfving, koirakoulu.oulu@gmail.com
Tottelevaisuuden jatko 2 ALOkurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat oppia Tokon alokasluokan liikkeet. Sinulla voi olla kisatavoitteita 2018 vuodelle tai voit tulla kurssille parantamaan yhteistyötänne Tokoharjoitusten parissa (jatkokurssi käytynä meillä tai muualla). Tunneilla harjoitellaan mm. paikkamakuuta, kauko-ohjausta, liikkeestä maahanmenoa/seisomista/istumista ja hyppyä. Lisäksi avoimesta luokasta tutustumme mm. ruutuun/merkin kiertoon. Tunnit ovat kerran kuukaudessa, joten kurssilaisilla on pidempi aika harjoitella opittuja taitoja. Voit myös tehotreenata yhtä aikaa tottelevaisuuden jatkokurssilla. Kurssiin kuuluu asiakasportaalin käyttö.

Pääsyvaatimus: Pienryhmässä harjoittelu jo tuttua meillä tai muualla. Käytynä esim. tottelevaisuuden jatkokurssi(t).
Jatkokurssiksi: Tottelevaisuus ALO/AVO
Edut: Koiratiimi ry:n järjestämiin kokeisiin osallistuminen jäseneduilla. Seuraavat kokeet suunnitteilla 2018. Yhteistyössä Koiratiimi ry.

 

Arjen tottelevaisuuskurssi

Ryhmät:

ma 13.8, 20.8, 27.8, 3.9 klo 20-21  (täynnä)
pe 5.10, 19.10, 2.11, 9.11 klo 19-20 ( täynnä)
pe 16.11, 23.11, 30.11, 14.12 klo 17-18   (täynnä)
ke 9.1, 16.1, 23.1, 30.1 klo 20-21 (täynnä)

Paikka: Lämminhalli tekonurmi, jossa vaimennus pohjalla. Osoite: Lumijoentie 8 90400 Oulu. Sään salliessa voimme harjoitella myös piha-alueella.
Koiramäärä: max. 3 – 5 koiraa, kaikenikäiset.
Hinta: 79 € sis. hallimaksun  ( 4h kurssi ).

Kouluttaja: Outi Meriruoko  (koiratiimi ry ke Sara Kamula), koirakoulu.oulu@gmail.com
Kurssi sopii koirakoille, jotka haluavat parantaa perustottelevaisuutta sekä yhteistyötä. Harjoittelemme arjessa tarvittavia taitoja mm. hihnakäytöstä, luoksetulo, odottamista ja kontaktin ottamista. Erityisesti keskitymme erilaisiin hihnakäytöksessä tarvittaviin taitoihin tällä kurssilla. Harjoitukset tehdään osittain  hallilla sisällä ja osittain ulkona lähimaastossa sään salliessa. Kurssiin kuuluu asiakasportaalin käyttö.

Pääsyvaatimus: Ei ole.
Jatkokurssiksi: Kaikki eri lajien aloituskurssit nose work, toko, rally-toko, agility.

Ohituskurssi

Ryhmät: -ei avoimia ryhmiä talvella/keväällä-
Yksityistunteina ma 15-17 tai 21-22

Kouluttaja: Outi Meriruoko, koirakoulu.oulu.outi@gmail.com tai (iltaisin)
Mira Elfving koirakoulu.oulu@gmail.com (ma-ti klo 10-14 välillä)
Kurssin pääpaino on toisen koiran ja ihmisen ohitusharjoituksilla. Hyödynnämme koiran ja ohjaajan kontaktia, siedättämistä, vastaehdollistamista sekä luopumista erilaisissa hihnakäytösharjoituksissa. Tässä kurssissa osa harjoituksista tehdään ulkona pyöräteillä, sään mukainen varustus aina tunneille mukaan. Ryhmässä on vain muutama koira, jotta onnistuneita ohituksia saadaan aikaan. Ohituskursseihin voi osallistua oman koiran tarpeen mukaan useampaan.

Pääsyvaatimus: Ei ole.
Jatkokurssiksi: Ohituskurssi, arjen tottelevaisuus, tottelevaisuuden aloituskurssi.